Veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Nee we hebben geen fysieke winkel. Wij proberen de prijzen van de artikelen laag te houden, door zo min mogelijk personeel in te zetten, uitzonderingen te maken etc. 

 

Hoe valt de kleding?

Wij hebben kleding van verschillende fabrieken. Sommige artikelen vallen een maatje kleiner. Mocht u een van deze artikelen besteld hebben, dan vragen wij uw maat nog even na.

 

Krijg ik geld terug?

 

Ja, als u kledingkaartjes aan de artikelen laat zitten en u houdt zich aan de retourvoorwaarden, niet gedragen, gewassen etc. kan het retour en krijgt u gewoon uw geld terug.

 

Krijg ik geld terug op afgeprijsde artikelen?

Wij kunnen geen geld terug geven op afgeprijsde artikelen, maar zullen een tegoedbon die 1 jaar geldig is aan u verstrekken.

 

Ik heb artikelen die op voorraad zijn besteld en PRE-ORDER. Wanneer wordt het verstuurd?

Indien u zowel 24-uurs artikelen en PRE-ORDER artikelen heeft besteld, zal de gehele bestelling verstuurd worden als het compleet is. Wilt u deellevering dan moet u nogmaals verzendkosten overmaken.
Mail ons hierover als u dit wenst op info@gisleyfashion.nl onder vermelding van het ordernummer. 

Veel shopplezier!  

 

Copyright: Het is verboden om foto`s en afbeeldingen,  zonder onze toestemming, van de website te gebruiken. Op alle artikelen zit copyright, dus het is verboden deze na te maken en te verkopen!

© 2020 - 2021 GisleyFashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel