Retourneren

NIET GOED? GELD TERUG !

Service vinden wij van groot belang! Toch niet helemaal tevreden.
Helaas, dat kan gebeuren. Het is mogelijk om de bestelling terug te sturen, wanneer u niet tevreden bent met de aankoop.
 U kunt uw order binnen 14 dagen na levering geheel of gedeeltelijk aan ons retour sturen.

  • U dient binnen 14 dagen aan GisleyFashion aan te geven of u gebruik maakt van uw retourrecht, middels het sturen van een email naar info@gisleyfashion.nl onder vermelding van uw ordernummer.
  • Hierna vervalt uw retourrecht.
  • Artikelen dienen binnen 14 kalenderdagen na melding middels het retourformulier terug gestuurd te worden. 
  • Bent u het retourformulier kwijt dan kunt u deze hieronder alsnog printen.
    Retourformulier GisleyFashion
  • Wettelijk zijn wij ook verplicht een HERROEPINGSFORMULIER aan te bieden.

 

Afgeprijsde artikelen

Op afgeprijsde artikelen kunnen wij helaas geen geld terug geven. Voor deze artikelen krijgt u een tegoedbon die een jaar geldig is.

 

Artikelen die wij niet retour kunnen nemen:

- kleding waar het kledingkaartje vanaf is

- gedragen, beschadigd of gewassen artikelen

- kleding met vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren

- kleding die gepersonaliseerd is

- sieraden om hygiënische redenen

 

Retourneren

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Als alles retour komt, vergoeden wij de verzendkosten die voor het opsturen zijn betaald. Wilt u omruilen, dan betalen wij het opnieuw versturen.

  • Brievenbuspost. Knip het retouradres uit die rechtsonder op de retourbon staat (achterkant pakbon). Deze plakt u over het DHL label heen. Laat het frankeren bij een Postkantoor.
  • Pakketpost. Maak zelf een label aan bij Go Parcel dan bent u voordeliger uit! Nederland € 5,25 en België € 5,95.

Gebruik deze link om je order te retourneren

 

Verder bent u aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. Zorg er daarom voor dat het pakket voldoende is gefrankeerd en bewaar je verzendbewijs met trackingscode goed. Deze kunnen wij opvragen indien er zich problemen met de zending voor doet of wanneer een artikel buiten de retour termijn binnen komt. Gisley Fashion kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. 

GisleyFashion levert artikelen in een vacuüm hersluitbare verpakking. Deze kunt u hergebruiken. U stopt de artikelen er in en gaat rustig op de zak zitten, vervolgens sluit u de zak. Op deze manier passen 95% van alle artikelen door de brievenbus, zodat u slechts brievenbuskosten/postzegels kwijt bent. In sommige gevallen is het wel pakketpost . 

Na ontvangst van je retourzending krijg je een email dat de bestelling is ontvangen indien alles in goede staat is ontvangen wordt het aankoopbedrag van het desbetreffende artikel terug gestort. Uiterlijk binnen 7 dagen. 

 

Ruilen

Op het retourformulier kunt u aangeven of u een geldteruggave wenst of het artikel wilt ruilen. Wanneer u wilt ruilen dan kunt u invullen welk artikel u er in de plaats voor wilt ontvangen. Wij kunnen alleen ruilen wanneer het artikel op voorraad is. Bel of mail ons eventueel om een artikel te reserveren. Wanneer het bedrag afwijkt van de oorspronkelijke bestelling dan betalen wij het verschil terug of vragen we om een bijbetaling.

Als u een artikel wilt ruilen betaalt u zelf de verzendkosten om een artikel terug te sturen, wij verzenden het nieuwe artikel kosteloos weer naar u op!

 

© 2020 - 2023 GisleyFashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel